Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، اداره توسعه فعالیت های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و لیالی پر برکت قدر، به منظور بهره گیری هر چه بیشتر و بهتر از فرصت های معنوی این ماه عزیز، برنامه هایی را با همکاری و همفکری کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح خانواده بهشتی، ویژه اساتید و کارکنان با رویکرد خانواده محور که در ۵ گروه سنی برنامه ریزی شده است و هدف از برنامه ریزی این طرح تقویت و بهبود سبک زندگی اسلامی- ایرانی است.

پویش «اولین نماز، اولین روزه» که منحصر به فرزندان ۹ تا ۱۶ ساله کارکنان معاونت دانشجویی-فرهنگی دانشگاه که امسال به سن تکلیف رسیده اند، است. این برنامه با هدف ایجاد انگیزه و جذابیت بیشتر تکالیف شرعی آنها برای این گروه سنی، طراحی شده است.

طرح «سی روز- سی تفسیر» که با همکاری و تفاهم نامه مرکز قرآن وزارت بهداشت با سازمان دارالقرآن الکریم، ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان و خانواده های ایشان برنامه ریزی شده است. در این طرح، سی فیلم کوتاه ۱۵ دقیقه ای با بیان شیوای حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، با موضوع تفسیر سوره های لقمان و حجرات به روش آسان تهیه شده است.

طرح «سی روز- سی مسابقه»، که هر روز تعدادی سوال از ترجمه خوانی روزانه جزء های قرآن در میان مخاطبان توزیع می شود و به پاسخ های دریافت شده از شرکت کنندگان امتیاز داده می شود و در نهایت به افراد با بالاترین امتیاز جوایزی اهدا می شود.

مسابقه ای تحت عنوان «ماه رستگاری» ویژه دانشجویان که بخش های متنوعی شامل احکام، متن ادبی، عکس نوشت، پوستر و ... را شامل می شود، و با محوریت نماز و روزه، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب طراحی شده است.

کارگاهی تحت عنوان تدریس مباحث کتاب طرح اندیشه اسلامی در قرآن به مدت ۳۰ روز، و هر روز یک مبحث با تدریس استاد تاج الدینی که کانون قرآن و عترت دانشگاه با همکاری بسیج دانشجویی طراحی کرده اند. مخاطب این برنامه دانشجویان هستند.

مسابقه کتاب خوانی رمضان ماه فرصت ها، که مختص دانشجویان برنامه ریزی شده و به برندگان به قید قرعه جوایزی نیز تعلق خواهد گرفت.

مسابقه عکاسی تحت عنوان جلوه های رمضان که در دو بخش آماتور و حرفه ای با دوربین و موبایل طراحی شده، و موضوعات سفره افطار، محافل قرآنی، راز و نیاز در رمضان و ماه رمضان در خوابگاه، سوژه عکاسی قرار خواهند گرفت.

مسابقه احکام و معارف که مختص روزهای جمعه ماه مبارک رمضان برنامه ریزی شده و با هدف آشنایی بیشتر با احکام و معارف دینی طراحی شده است.

برگزاری ختم قرآن گروهی ویژه لیالی قدر توسط اساتید، دانشجویان و کارکنان.

برگزاری کرسی های تلاوت قرآن جزء خوانی در خوابگاه های دانشجویی و فضای مجازی.

کد خبر 5461318

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه رمضان 1401 دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت قرآنی آموزش حضوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خوابگاه دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دوره های فراگیر ارشد سازمان سنجش اطلاعیه وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون گروه علوم پزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی دانشگاه تهران برنامه ریزی شده طراحی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی