Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت : برای ایام ماه مبارک رمضان طرح ۱۱ کیلومتر سفر به میراث جهانی با همکاری سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کشور و سازمان فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کشور در نشست خبری با موضوع میراث فرهنگی و سفرهای آنلاین که صبح امروز در کاخ گلستان برگزار شد، گفت: وزارت ارتباطات کمک بسیار زیادی در اجرای طرح های میراث فرهنگی داشته است که در ایام نوروز تعداد زیادی فیلم و مستند تهیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود کرونا فرصتی را ایجاد کرد و باعث شد که با سازمان فناوری ارتباطات همکاری دوسویه در خصوص برنامه های زنده برقرار کردیم. 

وی افزود: قرار شد یک پلتفرم برای موزه‌ها داشته باشیم چراکه میراث فرهنگی دارای لایه‌های مختلف در پایداری در همه حوزه‌های فرهنگی اجتماعی تاثیر گذار است زیرا دارای تجربه‌های تاریخی زیاد هستیم چراکه مردم ما در گذشته با حوادث زیادی رو به رو بودند.

 معاون میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی کشور تصریح کرد: موزه‌ها منبع مهمی برای بازبینی تاریخ ایران است. اکنون فرصت مناسبی برای شناسایی و اقدامات مکان‌های تاریخی و موزه‌ها است و در بازگشایی تاریخ شفاهی  مهم است.

طالبیان اضافه کرد: ما به دنبال آن هستیم تا بخش خصوصی در حوزه گردشگری فعال شوند و از آنها حمایت می‌کنیم؛ اکنون ایده‌ای مطرح شده که مردم می‌توانند با عنوان ۱۱ هزار کیلومتر در خانه که به صورت مجازی مکان‌های تاریخی و موزه‌ها سفر کنند.

وی ادامه داد: در این طرح مردم به صورت زنده می‌توانند  آثار تاریخی را مشاهده کنند البته باید بگویم این طرح مختص به ایام ماه مبارک رمضان است. البته در ۱۰۰ محوطه موزه‌ها به بستر الکترونیکی مجهز می‌شوند تا به صورت زنده قابل مشاهده باشد.

طالبیان خاطر نشان کرد: یک صندوق اطلاعات دیجیتالی راه اندازی می‌شود که به ذخیره آرشیو میراث فرهنگی در قالب دیتا سنتر انجام می‌شود چراکه این کار یک ثروت ملی است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری اطلاعات گردشگری ماه مبارک رمضان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی